Zendo

zendo utrecht

Zendo Utrecht

Zendo Utrecht biedt sinds begin jaren negentig de mogelijkheid zenmeditatie te beoefenen. De zendo is in de eerste plaats natuurlijk de plek om samen zen te beoefenen. Maar de zendo is vooral ook een plek om inspiratie op te doen voor onze beoefening en samen te verkennen hoe we zen kunnen toepassen in ons dagelijks leven: thuis, in onze relaties, op ons werk,  …  

Je vindt de zendo in Werfkelder Oudegracht 328 (trap af, ingang op de werf) in het centrum van Utrecht.  

Wekelijkse meditatie

We mediteren iedere vrijdagavond (binnenkort mogelijk ook een andere doordeweekse avond) van 20.00 tot ca. 21.15 uur. Achtereenvolgens beoefenen we zitmeditatie, loopmeditatie en weer zitmeditatie. We gaan door tijdens de vakantieperiodes.

Doorgaande groep

We hebben een doorgaande groep. In een groep heb je steun aan elkaar, kun je van elkaar leren en elkaar inspireren. Een groep helpt je bovendien om te blijven zitten. Alleen al vanwege de intensiteit van het ‘zitten’ in een groep. We beperken de grootte van de groep tot 10 à 12 deelnemers per avond.

Kosten

Je betaalt € 25 voor 5 bijeenkomsten (strippenkaart, contant).  Zijn de kosten een probleem voor je? Neem dan even contact op.